Kan ekologisk hudvård göra nytta för din hy?

Kan ekologisk hudvård göra nytta för din hy?

För att din hy ska må bra och stå emot yttre påfrestningar såsom sol, temperaturväxlingar och luftföroreningar är det viktigt att du tar hand om den på bästa sätt. Då är en bra hudvårdsrutin a och o. Ekologisk hudvård har fördelen att tillföra färre kemikalier och artificiella ingredienser till din hy. Bra ekologisk hudvård som innehåller rikligt med antioxidanter kan helt enkelt ge huden en riktig näringskick!

Ekologisk hudvård för hela kroppen

Om du är intresserad av ekologisk hudvård finns det gott om alternativ idag och du kan få tag på allt från serum till krämer. Något som blivit väldigt populärt de senaste åren är ekologiska hudvårdsoljor av olika slag. Ekologisk jojobaolja, kokosolja och nyponfröolja är några exempel som används som hudvård. De är utmärkta alternativ till serum och passar att använda på kvällen efter att du rengjort ansiktet och innan du applicerar nattkrämen.

Vårda din hy med rätt produkter

Vill du att all din hudvård ska vara ekologisk finns det många märken att välja mellan. Det finns både natt- och dagkrämer i olika prisklasser och med varierande egenskaper. För att hitta det som passar dig, gäller det att läsa på vad olika varumärken riktar in sig på. Det finns också gott om kundomdömen på nätet idag som kan vägleda dig till en produkt som passar just din hudtyp.